Om os

 

 

East Copenhagen Jewellery er et møde mellem Øst og Vest.

Indehaver og designer Phuong Rohwer er født og opvokset i Saigon, der er den største by i Vietnam. Nu bor og arbejder hun i København, hvor hun i ti år har været produktions- og logistikchef for to fine-jewellery smykkefirmaer. I 2016 startede hun smykkebrandet East Copenhagen Jewellery. Det er smykker i hendes eget elegante og tidløse design, inspiret af motiver og traditioner fra Østen omsat i et enkelt, nordisk formsprog. Smykkerne er præget af fine detaljer og høj, håndværksmæssig kvalitet.

I sine kollektioner trækker Phuong på indtryk fra rejser rundt om i Østen; både de unikke kulturer og den mangfoldige natur. Det er blevet til kollektioner som Sapa, Hoi An, Chopstick, Rice, Palm, Sensu og flere andre.

Bæredygtighed er en kerneværdi for Phuong Rohwer. Alle smykkerne er lavet af 100% genbrugt sterlingsølv samt konfliktfri, etisk fremskaffede ædelsten som cubic zirconia. Du kan læse mere om bæredygtighed her.

 

Produktion for andre firmaer

Ud over for sit eget brand producerer Phuong også guld- og sølvsmykker for en række andre danske og udenlandske brands. Læs mere under Produktion eller kontakt Phuong, hvis du kunne tænke dig en ansvarlig og professionelt styret smykkeproduktion i Vietnam.