Bæredygtighed

 

For East Copenhagen Jewellery har bæredygtighed og ansvarlig produktion lige fra start været en naturlig del af vores DNA. Vi bestræber os på at skabe tidløse smykker, i en høj håndværksmæssig kvalitet, til glæde for både kunder og miljø mange år frem. Vi arbejder derfor sammen med en række producenter i Vietnam, som har samme holdning og værdier som os. Vores producenter er certificerede medlemmer af SMETA (Sedex Members Ethical Trade) og opfylder miljøkrav til produktion foruden at have gode, ordnede arbejdsvilkår for medarbejderne.

Vores nuværende bæredygtighedsindsats spænder over disse områder:

 

Materialer: Vi har strenge krav til vores leverandører og indgår kun i langsigtede samarbejder med betroede producenter, som garanterer etiske kilder til vores materialer, herunder sølv, guld, diamant og perler.

 

Personale: Vi samarbejder med et antal vietnamesiske producenter, som alle er certificerede medlemmer af SMETA (Sedex Members Ethical Trade, red.). Det sikrer, at medarbejderne har ordentlige arbejdsvilkår, at mindsteløn er garanteret og at alt overarbejde er betalt. Medarbejderne har ret til orlov i forbindelse med for eksempel graviditet, fødsel, sygdom og helbredstjek. Derudover får medarbejderne undervisning både i Vietnam og i udlandet.

 

Ressourcer: I vores produktion genbruger vi basismaterialer, hvor det er muligt. Vores producenter anvender således guld- og sterlingsølv, der er 100% genbrug.

 

Bæredygtighed: Vi anbefaler vores kunder at bruge bæredygtigt fremstillede lab diamanter. Labdiamanter er fysisk, visuelt og kemisk identiske med udvundne diamanter men garanteret konfliktfrie.

 

Transport: Vores hovedtransportør har som mål at opnå kulstofneutral drift inden 2040. Det sker gennem investering i tre nøgleområder: Elektrificering af køretøjer, benyttelse af bæredygtig energi og ved kulstofbinding.

 

IT: Vores hoved IT-leverandør arbejder aktivt for at nedbringe C02-udledning via energieffektivitet, samt køb af miljøvenlig el fra nordiske vind- og vandkraftværker (RESC-certificerede).

 

Emballage: Al vores emballage er ECO-friendly og stammer fra ansvarlige kilder, herunder FSC®-certificeret, ansvarligt skovbrug.

 

Organisation: Vi har tilrettelagt vores organisation så optimal og minimal som muligt og benytter blandt andet et bredt udsnit af digitale værktøjer med mindst muligt ressourceforbrug af eksempelvis papir.

 

Ansvar: East Copenhagen Jewellery repræsenterer samt producerer smykker for flere brands i ind- og udland, hvilket giver en større forhandlingskraft i forhold til vores samarbejdspartnere. Denne position bestræber vi os på at udnytte bedst muligt til at påvirke vores samarbejdspartneres adfærd i henhold til de 17 UN-mål* for en mere ansvarlig og bæredygtig fremtid.

 

 

 

Få 15% rabat på dit første køb

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

 

Som en tak for at følge med, sender vi dig en

rabatkode på 15 % på dit første køb.

 

Du har altid mulighed for at afmelde nyhedsbrevet igen

Du kan læse mere om vores persondatapolitek her

 

Tilmeld her